Εγγραφή στο Newsletter της VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

 

Newsletter VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Newsletter της VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

H VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι πάντα ενημερωμένη για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με νέα προγράμματα επιδοτήσεων και δράσεις ΕΣΠΑ και παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Μέσω του Newsletter της VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, ενημερώνουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο για τις πιο σημαντικές εξελίξεις στον χώρο των επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων επιχειρήσεων, για νέες δράσεις σχετικά με το ΕΣΠΑ 2021-2027, τον Αναπτυξιακό Νόμο, το Ταμείο Ανάκαμψης κι Ανθεκτικότητας, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο πού η αναζήτηση και εύρεση πηγών χρηματοδότησης είναι ζωτικής σημασίας για κάθε εταιρεία.

Μέσω του newsletter μας, μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και αναμενόμενα επιδοτούμενα προγράμματα. Έτσι στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει η επιδότηση από κάποιο πρόγραμμα, έχετε τον απαραίτητο χρόνο για την προετοιμασία και υποβολή της αίτησης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να εγγραφείτε στο Newsletter της VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Τα στοιχεία σας παραμένουν πάντα εμπιστευτικά, χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή του Newsletter και άλλων ενημερώσεων από τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, και δεν παρέχονται για οποιοδήπτε λόγο σε τρίτους.

Εγγραφή στο Newsletter VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

CAPTCHA image

* Το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Εγγραφή στο Newsletter VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων