Δυναμική παρουσία της VK PREMIUM στην επανεκκίνηση της διεθνούς έκθεσης HORECA 2022

Horeca

Eντυπωσιακή επανεκκίνηση της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης HORECA 2022 με 51.000 επιχειρηματίες από τους κλάδους του Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό “παρών” στην έκθεση και πραγματοποίησαν εκατοντάδες εποικοδομητικά ραντεβού με τους 500 εκθέτες.

Horeca 2022

Η VK PREMIUM έδωσε και πάλι δυναμικά το “παρών” ως εκθέτης στην έκθεση HORECA η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Η ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων της VK PREMIUM πραγματοποίησε πολυάριθμες συναντήσεις με επιχειρηματίες και επενδυτές από τους κλάδους της φιλοξενίας και εστίασης οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά κίνητρα που παρέχονται για την υποστήριξη των επενδυτικών τους έργων.

Τα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα από το ΕΣΠΑ 2021-2027, τον Αναπτυξιακό Νόμο και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προσφέρουν ενισχύσεις με τη μορφή επιδοτήσεων και δανείων με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μπορούν να ωφελήσουν επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας.

“Θεωρούμε τη συμμετοχή μας Horeca 2022 ως μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσουμε τους συνεργάτες μας και να γνωρίσουμε νέους επιχειρηματίες, να συζητήσουμε μαζί τους για τις ανάγκες τους και να τους ενημερώσουμε για το πως μπορούν να επωφεληθούν από τα διαθέσιμα και αναμενόμενα επιδότουμενα προγράμματα”, υπογράμμισε ο κ. Κώστας Βαμβακάς, Διευθύνων Σύμβουλος της VK PREMIUM.


Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Πίνακας Περιεχομένων

Φόρμα Επικοινωνίας

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση