Η έκθεση HORECA αποτελεί έναν καταξιωμένο εκθεσιακό θεσμό Διεθνών προδιαγραφών, που κάθε χρόνο υποδέχεται χιλιάδες επαγγελματίες από τους κλάδους των Φιλοξενίας και της Εστίασης.

Με βάση τις πιο πρόσφατες εκτιμήσεις, τη διετία 2024 – 2025 η χώρα μας θα συνεχίσει να έχει ρυθμό ανάπτυξης υψηλότερο από τον μέσό όρο της ευρωζώνης, γεγονός που ενισχύει την υλοποίηση νέων επιχειρηματικών σχεδίων και εντείνει την αναζήτηση κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων που θα υποστηρίξουν τις νέες επενδύσεις.

Στη διοργάνωση του 2024, για ακόμα μία φορά, θα συγκεντρώσει ως εκθέτες κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands, που παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες για την αναβάθμιση και υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η VK PREMIUM συμμετέχει ως εκθέτης στην έκθεση HORECA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερο D33 – Hall 2, η ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων της VK PREMIUM θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει επιχειρηματίες και επενδυτές από τους κλάδους της φιλοξενίας και εστίασης για να ενημερώσει για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά κίνητρα που παρέχονται για την υποστήριξη των επενδυτικών τους έργων.


O CEO της VK PREMIUM είναι ομιλητής στo “HORECA Business Lab”, στο Hall 2, κατά τη διάρκεια της HORECA

Ομιλία Κ.Βαμβακά στη Horeca 2024

 

Με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων που ανήκουν στους κλάδους τουρισμού, υπηρεσιών, μεταποίησης, χονδρικού εμπορίου, κτλ. ο Κ.Βαμβακάς, CEO της VK PREMIUM, στο πάνελ συζήτησης για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων θα παρουσιάσει πως οι νέες και οι υφιστάμενες επενδύσεις μπορούν να ενισχυθούν από ενεργά επιδοτούμενα προγράμματα.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/2/2024 στις 13.30 – 14:30.


Τα ενεργά αναπτυξιακά προγράμματα από το ΕΣΠΑ 2021-2027 προσφέρουν ενισχύσεις με τη μορφή επιδοτήσεων και μπορούν να ωφελήσουν επιχειρήσεις από τους περισσότερους τομείς της οικονομίας.
  • ΕΣΠΑ 2021-2027
  • Αναπτυξιακός Νόμος
  • Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
  • Στρατηγικές Επενδύσεις

Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση