Νέος κύκλος υποβολών του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, με ποσοστά ενισχύσεων έως 55%

Αναμένεται νέος κύκλος υποβολών του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, με ποσοστά ενισχύσεων έως 55%

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος υποβολών του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, με ποσοστά ενισχύσεων έως 55% στα πλαίσια του ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων του κορονοϊού.

Άμεση έναρξη δύο νέων κύκλων υποβολών στον Αναπτυξιακό Νόμο για δύο καθεστώτα:

Καθεστώς “Γενική Επιχειρηματικότητα” με προϋπολογισμό 150 εκατομμύρια ευρώ το οποίο θα περιλαμβάνει φορολογικές απαλλαγές ή επιδοτήσεις, και το καθεστώς”Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων”  με προϋπολογισμό 350 εκατομμύρια ευρώ.

Αυξημένο ύψος προϋπολογισμού για τον νέο κύκλο υποβολών του του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016

Για τα δύο καθεστώτα του Αναπτυξιακού νόμου, όπως είχε αναφερει ο Υπουργός, υπάρχει πρόθεση να επεκταθεί ο προϋπολογισμός  για τον νέο κύκλο για τη  “Γενική Επιχειρηματικότητα” από τα 150 εκατομμύρια στο 1 δις ευρώ και  για τη “Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων” από τα 350 εκατ. ευρώ στο 1 δις ευρώ, έτσι ώστε να καλυφθεί το σύνολο των αιτήσεων που κατέθεσαν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις προς έγκριση στον Αναπτυξιακό Νόμο δίνοντας δυνατότητα σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα να έχουν τα αναγκαία κίνητρα για να υλοποιήσουν ταχύτερα και μέσα στις συνθήκες αυτές της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης τα επιχειρηματικά τους σχέδια.

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοικτή για 2 μήνες μετά την προκήρυξη του νέου κύκλου υποβολών αιτήσεων, έως 31/07/2020.

Συνοπτική παρουσίαση για το καθεστώς “Γενική Επιχειρηματικότητα

Συνοπτική παρουσίαση για το καθεστώς “Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων

Αναλυτική παρουσίαση του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016

Η VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων έχει την εμπειρία και τη γνώση να σας βοηθήσει στην εκπόνηση των επιχειρηματικών σας σχεδίων ή την επιδότηση της επιχείρισής σας. 

Πηγή: Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων 

Φόρμα Επικοινωνίας

[contact-form-7 id=”7598″ title=”Καθεστώτα Αναπτυξιακού Νόμου”]