Συμμετέχουμε στην FOOD EXPO 2022 – Σας περιμένουμε!

FOODEXPO

H VK PREMIUM θα συμμετέχει στην έκθεση FOOD EXPO 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη που θα διεξαχθεί 12-14 Μαρτίου 2022 στο Metropolitan Εxpo.

Επισκεφθείτε το περίπτερό μας στο Hall 2 – Stand Α29 για να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα, όπως:

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά και να συζητήσουμε τα επενδυτικά σας σχέδια!


Η ομάδα μας στην Food Expo

Η ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων μας θα σας υποδεχτεί στο premium περίπτερό μας Α29 και θα διερευνήσει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Βάσει αυτών, θα σας πληροφορήσουμε για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας και μαζί θα αναζητήσουμε τις καλύτερες επιλογές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Ελάτε να μας γνωρίσετε στο περίπτερό μας Α29 στο Hall 2. 

Σας περιμένουμε!


Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο 12/3/2022: 10:00-19:00
Κυριακή 13/3/2022: 10:00-19:00
Δευτέρα 14/3/2022: 10:00-18:30


Πρόσβαση στην έκθεση

Οδικώς: Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό. Το METROPOLITAN EXPO έχει δύο χώρους στάθμευσης μπροστά από τις δύο εισόδους του.

Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Νίκαια/Μοναστηράκι/Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)

ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών: Απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 20 λεπτά.


Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση