3 Λόγοι για να κατασκευάσετε σήμερα το e-shop σας

Η κατασκευή e-shop είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ

Με ένα πράγμα μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας.

Το επιχειρηματικό τοπίο είναι ένας αγώνας δρόμου με τις επιχειρήσεις να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Όμως εκτός από τις επιχειρήσεις η πανδημία έχει συμβάλει ριζικά και στον τρόπο που τα άτομα κάνουν τις αγορές τους. Πλέον οι αγορές προϊόντων γίνονται ηλεκτρονικά με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις. Η νέα πραγματικότητα έχει αναγκάσει και τους πιο παραδοσιακούς να εξοικειωθούν με τις online αγορές. 

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η κατασκευή e-shop είναι θέμα επιβίωσης της επιχείρησης σας, όμως ακόμα και μετά το τέλος της κατάστασης που βιώνουμε, όταν επανέλθει η κανονικότητα, θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη της επένδυσης αυτής.

Ποια θα είναι τα οφέλη από την κατασκευή ενός e-shop;

Αγορές 24/7: Ακομη και όταν το φυσικό κατάστημά σας είναι κλειστό, οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν αγορές. Δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί όπως το ωράριο του φυσικού σας καταστήματος. Εφόσον η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας λειτουργεί, ο πελάτης μπορεί να δει τα προϊόντα σας και να κάνει τις αγορές του ανα πάσα στιγμή. 

Δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια: Μέσω του φυσικού καταστήματος είναι αδύνατο να προσφέρετε τα προϊόντα σας σε ολόκληρο το κοινό στόχο, παρά μόνο σε όσους μπορούν να το προσεγγίσουν. Έχοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να προωθήσετε το προϊόν, κυριολεκτικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στρατηγικές αποφάσεις: Το e-shop καταγράφει όλες τις κινήσεις που κάνουν οι επισκέπτες σε αυτό. Για παράδειγμα μπορείτε να δείτε πότε ένας επισκέπτης έγινε πελάτης, πότε έφυγε από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς να προβεί σε κάποια αγορά και να αναλύσετε τα δεδομένα επισκεψιμότητας. Αναλύοντας τις πληροφορίες αυτές, θα είστε σε θέση βελτιώσετε την εμπορική πολιτική και να διαμορφώσετε τη στρατηγική για τα επόμενα βήματα της επιχείρησης σας.

Ξέρουμε τι σκέφτεστε: ωραία όλα αυτά αλλά το κόστος για την δημιουργία e-shop δεν είναι αμελητέο. Με το νέο ΕΣΠΑ e-λιανικό με επιδότηση 100% έως 5.000 € για την δημιουργία e-shop για τις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου  η σκέψη αυτή αποτελεί πια παρελθόν.

Επικοινωνήστε σήμερα με έναν σύμβουλο επιχειρήσεων της VK PREMIUM και θα σας λύσουμε κάθε απορία για το πως μπορείτε να κατασκευάσετε το e-shop σας.

Καλέστε μας: 210-6835560

Φόρμα επικοινωνίας για επιδότηση ΕΣΠΑ έως 5.000 ευρώ για κατασκευή e-shop σε επιχειρήσεις λιανικής πώλησης

* You must fill this field.

CAPTCHA image