Επιδοτήσεις έως 55% σε επενδύσεις Φαρμακευτικής Κάνναβης μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αυξανόμενος αριθμός χωρών που κινούνται προς τη νομιμοποίηση και τη δημιουργία ευνοϊκού νομοθετικού πλαισίου για την αγορά, παραγωγή  προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης καθώς και σημαντικός αριθμός εταιρειών φαρμακευτικής κάνναβης που ανακοινώνουν είσοδο σε εθνικά και διεθνή χρηματιστήρια.

Η νόμιμη καλλιέργεια και κατανάλωση φαρμακευτικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ παρατηρείται αυξητική τάση στις πωλήσεις προϊόντων που περιέχουν κάνναβη και τα παράγωγά της.

Βασικοί λόγοι επένδυσης στη Φαρμακευτικής Κάνναβη:

  • Δυναμικά ανερχόμενη αγορά με εκθετική αύξηση της ζήτησης
  • Ανθεκτικότητα των πωλήσεων σε περιόδους κρίσης, όπως στην περίπτωση της παγκόσμιας κρίσης του covid-19 όπου η ζήτηση της φαρμακευτικής κάνναβης παρέμεινε ανεπηρέαστη.
  • Όποιος πραγματοποιήσει τώρα μία επένδυση Φαρμακευτικής Κάνναβης θα βρεθεί σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερες αποδόσεις στην επένδυσή του
  • Εναλλακτικοί τρόποι επένδυσης στη φαρμακευτική κάνναβη, συμμετοχή σε ώριμα επενδυτικά σχέδια.

Υπάρχουν παραδείγματα εταιρειών φαρμακευτικής κάνναβης όπως η GW Pharma, όπου παρουσίασε εντός της πανδημίας covid-19 βελτιωμένες οικονομικές επιδόσεις σε σχέση με τα προηγούμενα τρίμηνα.

Η VK PREMIUM υποστηρίζει ένα πλήθος επενδύσεων Φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα, διαθέτει υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία, ενώ αναλαμβάνει την σχεδίαση μονάδων που πληρούν τα πρότυπα EU GMP και καθοδηγεί τον επενδυτή σε έξυπνες στρατηγικές και επιλογές για την υλοποίηση της επένδυσης στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, υποστηρίζει επενδυτές να βρουν την κατάλληλη επένδυση Φαρμακευτικής Κάνναβης ανάλογα με τα επενδυτικά τους κριτήρια και να δημιουργήσουν συμπράξεις ή να επενδύσουν στο εκάστοτε έργο.

Φόρμα Επικοινωνίας

CAPTCHA image

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση. Σημείωση: Ο προϋπολογισμός της επένδυσης για δημιουργία μονάδας καλιέργειας και επεξεργασίας Φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα εκτιμάται στα 5 εκ. έως 7 εκ. ευρώ κατ΄ελάχιστον.