Η ομάδα της VK PREMIUM

Κώστας Βαμβακάς

Διευθύνων Σύμβουλος


Ο Κώστας είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της VK PREMIUM ύστερα από επιτυχημένη καριέρα σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, στο χώρο των Πωλήσεων, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Παραγωγής.

Εργάστηκε στην Coca Cola Ιρλανδίας, Ελβετίας και Ελλάδας, σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στις Πωλήσεις, στην Παραγωγή και στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Alumil Milonas (κύκλος εργασιών €200 εκ), ως υπεύθυνος Operations, (Παραγωγή και Logistics) για 13 χώρες.

Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκης και κάτοχος ΜΒΑ από το Strathclyde University, στη Μ. Βρετανία.

Από τον Ιανουάριο του 2016 είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν.

Φωτεινή Μακραδήμα

Διευθύντρια Επενδυτικών Προγραμμάτων


Η Φωτεινή εξειδικεύτηκε σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην επεξεργασία και διαχείριση επιχειρησιακών πλάνων και μελετών σκοπιμότητας.

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Deree College με ειδίκευση στα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά.

Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2010 ως υπεύθυνη του τμήματος επενδυτικών προγραμμάτων.

Γιώργος Μαντζαβέλας

Διευθυντής Πωλήσεων


Ο Γιώργος για 20 και πλέον συναπτά έτη, υπήρξε στέλεχος στην Avon Cosmetics όπου κατείχε τις θέσεις του Marketing Manager και του Head of Sales.


O Γιώργος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2021 ως Διευθυντής πωλήσεων.

Μανώλης Κοντολιός

Διευθυντής Marketing


Ο Μανώλης είναι στέλεχος marketing και πωλήσεων με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε εταιρείες FMCG & B2B.

Έχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε διάφορους τομείς του marketing, εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εμπορικές και διαφημιστικές εταιρείες όπως οι Philip Morris, Vitex - Yannidis Bros, Leo Burnett, Affichage.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική marketing της VK PREMIUM και την υλοποίηση των δραστηριοτήτων marketing, εφαρμόζοντας ένα πνεύμα "win win" με όλους τους συνεργάτες και πελάτες.

Ο Μανώλης είναι κάτοχος πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στο Marketing, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Νεκτάριος Παλάσκας

Προϊστάμενος Επενδυτικών Προγραμμάτων


Ο Νεκτάριος διαθέτει πολυετή εμπειρία και γνώση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακού Νόμου, ΕΚΟΜΕ, Finance & reporting (P & L, budgeting, expenses reporting, cash flow analysis κλπ).


Έχει εμπλακεί στην εκπόνηση μελετών Monitoring Trustee για εταιρείες με κύκλο εργασιών άνω των €18εκ έκαστη, στην εκπόνηση μελετών Λειτουργικής Αναδιάρθρωσης Επιχειρήσεων καθώς και στην εκπόνηση μελετών Due Diligence.

Είναι Λογιστής Β’ Τάξης (Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και προσεχώς λογιστής Α’ Τάξης).

Ο Νεκτάριος είναι απόφοιτος τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας.

Εργάζεται στην VK PREMIUM από το 2020 ως σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων.

Παρασκευή Τσόμπα

Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων


Η Παρασκευή διαθέτει πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων επενδυτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών.


Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (MSc) από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Εργάζεται στην VK PREMIUM από το 2019 ως σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων.

Γιάννης Λαούπης

Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων


Ο Γιάννης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην χρηματοοικονομικό τομέα και στη διοίκηση λογιστηρίων επιχειρήσεων.


Είναι πτυχιούχος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Χαλκίδας.

Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2020 ως σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων.

Αναστασία Παππά

Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων


H Αναστασία είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2021 ως σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων.

Ως μέλος του τμήματος Διαχείρισης προγραμμάτων, η Αναστασία ασχολείται με την άρτια, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας προκειμένου να ολοκληρωθούν τα επενδυτικά τους σχέδια και η ταχεία εκταμίευση των ενισχύσεων τους.

Ζωή Βασιλείου

Senior Financial Analyst


Η Ζωή διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στην ανάλυση και αποτίμηση εταιριών οι οποίες προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα κλάδων στην Ελλάδα.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως αναλύτρια και επικεφαλής τμημάτων ανάλυσης σε διάφορες χρηματιστηριακές εταιρίες, ενώ υπήρξε μέλος της επενδυτικής επιτροπής του Αμοιβαίου Κεφαλαίου των Ασφαλιστικών Οργανισμών την περίοδο 2010 – 2012.

Την περίοδο 2009 – 2011 εργάστηκε ως ειδική σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Στους τομείς ευθύνης της στο Υπουργείο Οικονομίας υπάγονταν ο σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων και κλάδων της ελληνικής οικονομίας και ο συντονισμός της ομάδας έργου για την αναθεώρηση του Αναπτυξιακού Νόμου. Στο Υπουργείο Εργασίας ασχολήθηκε με την αναδιάρθρωση του θεσμικού πλαισίου για την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων, καθώς και με το σχεδιασμό άλλων κοινωνικών μεταρρυθμίσεων.

Είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη Διαχειρίστρια Χαρτοφυλακίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Γιώτα Αναστασιάδου

Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων


Η Γιώτα είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση στην Οικονομική των επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομική.


Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2021 ως σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων.

Κώστας Γεωργικόπουλος

Associate


Ο Κώστας είναι πρώην στέλεχος πολυεθνικών όπως Coca-Cola, HBC, DIAGEO, BEBELAC, με σημαντικές θέσεις στα τμήματα Διοίκησης και Ανάπτυξης ανθρωπίνου Δυναμικού, Εμπορικής ανάπτυξης, για περισσότερα από 25 έτη.

O Κώστας έχει εργαστεί στην Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα ανάπτυξης στελεχών και coaching στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Ηταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή προγραμμάτων αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού σε 25 χώρες για την Coca Cola Hellenic.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και ΜΒΑ σε Μάρκετινγκ και συνεργάζεται με την VK PREMIUM από το 2008.

Αντώνης Αντωνιάδης

Senior Consultant, Logistics


Ο Αντώνης έχει εργαστεί για περισσότερα από 25 έτη τόσο στο εμπόριο και τη βιομηχανία, όσο και στο χώρο του 3rd party logistics.

Εργάστηκε στις διευθύνσεις logistics σε εταιρείες όπως ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ , ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PLIAS, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ. Στην ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ κατείχε τη θέση του Deputy CEO.

Παράλληλα, διατηρεί και την ιδιότητα του συμβούλου επιχειρήσεων σε αντίστοιχα θέματα με ονομαστούς πελάτες όπως SIEMENS, BSH, JTI, OSCAR, ANGPAPER, SCLAVOS, ELBAK, CEVA κ.α.

Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων στον ειδικό τύπο, ενώ πραγματοποιεί εισηγήσεις σε σεμινάρια και συνέδρια με αντίστοιχη θεματολογία.

Το 2010 ίδρυσε στο linkedin το group “Greek Logisticians’ Network”, το οποίο έχει περίπου 900 μέλη και δραστηριοποιείται στο χώρο του logistics . Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και συνεργάζεται με τη VK PREMIUM από το 2008.