fbpx

Η ομάδα της VK PREMIUM

Κώστας Βαμβακάς

Διευθύνων Σύμβουλος


Ο Κώστας είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της VK PREMIUM ύστερα από επιτυχημένη καριέρα σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, στο χώρο των Πωλήσεων, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Παραγωγής.

Εργάστηκε στην Coca Cola Ιρλανδίας, Ελβετίας και Ελλάδας, σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στις Πωλήσεις, στην Παραγωγή και στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Alumil Milonas (κύκλος εργασιών €200 εκ), ως υπεύθυνος Operations, (Παραγωγή και Logistics) για 13 χώρες.

Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκης και κάτοχος ΜΒΑ από το Strathclyde University, στη Μ. Βρετανία.

Από τον Ιανουάριο του 2016 είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν.

Νίκος Δέδες

Διευθυντής Διοίκησης & Ανάπτυξης


Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός Διευθυντής Διοίκησης και Ανάπτυξης με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρίες, με περιοχές ευθύνης χώρες στην Ευρώπη και της Μέσης Ανατολής, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Ο Νίκος κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ετών εργάστηκε στο τμήμα Global Operations & Services της MetLife και κατεύθυνε σημαντικά μετασχηματιστικά προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα.

Με βάση τις επιχειρηματικές στρατηγικές και απαιτήσεις, ανέπτυξε τον απαραίτητο σχεδιασμό για να διασφαλίσει ότι οι λύσεις που θα εφαρμοστούν ικανοποιούν αυτές τις ανάγκες. Σχεδίασε και υλοποίησε λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα των πελατών και τις ανάγκες τους για την δημιουργία προτεινόμενων προτάσεων. Με συνεχή παροχή συμβουλών και εφαρμογή των απαραίτητων ενεργειών, παρακολούθησε την πιστή εφαρμογή των έργων και συνεργάστηκε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την ανάπτυξη προϋπολογισμών και χρονοδιαγραμμάτων λύσεων.

Ο Νίκος είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στην Τεχνική Διοίκηση (Ερευνητική Δραστηριότητα Επιχειρήσεων) από το WNE - Springfield MA, ΗΠΑ.

Φωτεινή Μακραδήμα

Διευθύντρια Επενδυτικών Προγραμμάτων


Η Φωτεινή εξειδικεύτηκε σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην επεξεργασία και διαχείριση επιχειρησιακών πλάνων και μελετών σκοπιμότητας.

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Deree College με ειδίκευση στα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά.

Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2010 ως υπεύθυνη του τμήματος επενδυτικών προγραμμάτων.

Μανώλης Κοντολιός

Διευθυντής Marketing


Ο Μανώλης είναι στέλεχος marketing και πωλήσεων με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε εταιρείες FMCG & B2B.

Έχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε διάφορους τομείς του marketing, εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εμπορικές και διαφημιστικές εταιρείες όπως οι Philip Morris, Vitex - Yannidis Bros, Leo Burnett, Affichage.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική marketing της VK PREMIUM και την υλοποίηση των δραστηριοτήτων marketing, εφαρμόζοντας ένα πνεύμα "win win" με όλους τους συνεργάτες και πελάτες.

Ο Μανώλης είναι κάτοχος πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ειδίκευση στο Marketing, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εύα Κατσάνου

Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων


Η Εύα έχει εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά και διαθέτει εμπειρία στην επεξεργασία και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων επενδυτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών.


Είναι κάτοχος Bachelor του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2018 ως σύμβουλος επενδυτικών προγραμμάτων.

Ζωή Βασιλείου

Senior Financial Analyst


Η Ζωή διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στην ανάλυση και αποτίμηση εταιριών οι οποίες προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα κλάδων στην Ελλάδα.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως αναλύτρια και επικεφαλής τμημάτων ανάλυσης σε διάφορες χρηματιστηριακές εταιρίες, ενώ υπήρξε μέλος της επενδυτικής επιτροπής του Αμοιβαίου Κεφαλαίου των Ασφαλιστικών Οργανισμών την περίοδο 2010 – 2012.

Την περίοδο 2009 – 2011 εργάστηκε ως ειδική σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Στους τομείς ευθύνης της στο Υπουργείο Οικονομίας υπάγονταν ο σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων και κλάδων της ελληνικής οικονομίας και ο συντονισμός της ομάδας έργου για την αναθεώρηση του Αναπτυξιακού Νόμου. Στο Υπουργείο Εργασίας ασχολήθηκε με την αναδιάρθρωση του θεσμικού πλαισίου για την αξιοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων, καθώς και με το σχεδιασμό άλλων κοινωνικών μεταρρυθμίσεων.

Είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιημένη Διαχειρίστρια Χαρτοφυλακίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Αντώνης Αντωνιάδης

Senior Consultant, Logistics


Ο Αντώνης έχει εργαστεί για περισσότερα από 25 έτη τόσο στο εμπόριο και τη βιομηχανία, όσο και στο χώρο του 3rd party logistics.

Εργάστηκε στις διευθύνσεις logistics σε εταιρείες όπως ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ , ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PLIAS, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ. Στην ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ κατείχε τη θέση του Deputy CEO.

Παράλληλα, διατηρεί και την ιδιότητα του συμβούλου επιχειρήσεων σε αντίστοιχα θέματα με ονομαστούς πελάτες όπως SIEMENS, BSH, JTI, OSCAR, ANGPAPER, SCLAVOS, ELBAK, CEVA κ.α.

Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων στον ειδικό τύπο, ενώ πραγματοποιεί εισηγήσεις σε σεμινάρια και συνέδρια με αντίστοιχη θεματολογία.

Το 2010 ίδρυσε στο linkedin το group “Greek Logisticians’ Network”, το οποίο έχει περίπου 900 μέλη και δραστηριοποιείται στο χώρο του logistics . Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και συνεργάζεται με τη VK PREMIUM από το 2008.

Κώστας Γεωργικόπουλος

Associate


Ο Κώστας είναι πρώην στέλεχος πολυεθνικών όπως Coca-Cola, HBC, DIAGEO, BEBELAC, με σημαντικές θέσεις στα τμήματα Διοίκησης και Ανάπτυξης ανθρωπίνου Δυναμικού, Εμπορικής ανάπτυξης, για περισσότερα από 25 έτη.

O Κώστας έχει εργαστεί στην Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα ανάπτυξης στελεχών και coaching στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Ηταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή προγραμμάτων αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού σε 25 χώρες για την Coca Cola Hellenic.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και ΜΒΑ σε Μάρκετινγκ και συνεργάζεται με την VK PREMIUM από το 2008.

Θανάσης Μαργέλος

Senior Consultant, Χρηματοοικονομικά


Ο Θανάσης έχει εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια.

Έχει αναλάβει ποικίλες διευθυντικές θέσεις επιχειρήσεων στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έχει εργαστεί ως επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης επί μετοχών σε χρηματιστηριακή εταιρεία.

Αργότερα ανέλαβε διευθυντής επενδυτικών σχέσεων (Investor Relations Officer) στον όμιλο συμμετοχών ΚΛΩΝΑΤΕΞ με σημαντικές συμμετοχές στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και των τηλεπικοινωνιών, με 33 θυγατρικές σε 4 χώρες των Βαλκανίων και 6 εισηγμένες θυγατρικές στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος επενδυτικών σχέσεων σε εταιρεία συμβούλων καθοδηγώντας πάνω από 20 εισηγμένες στο ΧΑ εταιρείες από διάφορους κλάδους.

Ο Θανάσης κατέχει πτυχίο Οικονομικών (Αριστοτέλειο Παν/μιο, Θεσ/κη, Ελλάδα) και μεταπτυχιακούς τίτλους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (GDMA) από το Πανεπιστήμιο McGill και Χρηματοοικονομικών (MSc Finance) από το Πανεπιστήμιο Concordia, Μόντρεαλ, Καναδά.

O Θανάσης εντάχθηκε στο δυναμικό της VK PREMIUM το 2014.