Η ομάδα της VK PREMIUM

Η ομάδα της VK PREMIUM

Κώστας Βαμβακάς

Διευθύνων Σύμβουλος


Ο Κώστας είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της VK PREMIUM ύστερα από επιτυχημένη καριέρα σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, στο χώρο των Πωλήσεων, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και της Παραγωγής .

Εργάστηκε στην Coca Cola Ιρλανδίας, Ελβετίας και Ελλάδας, σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στις Πωλήσεις, στην Παραγωγή και στην Εφοδιαστική Αλυσίδα. .

Στη συνέχεια, εργάστηκε στην Alumil Milonas (κύκλος εργασιών €200 εκ), ως υπεύθυνος Operations, (Παραγωγή και Logistics) για 13 χώρες.

Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Θεσσαλονίκης. και κάτοχος ΜΒΑ από το Strathclyde University, στη Μ. Βρετανία.

Από τον Ιανουάριο του 2016 είναι Πρόεδρος του Εμπορικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν.

Κώστας Γεωργικόπουλος

Associate


Ο Κώστας είναι πρώην στέλεχος πολυεθνικών όπως Coca-Cola, HBC, DIAGEO, BEBELAC, με σημαντικές θέσεις στα τμήματα Διοίκησης και Ανάπτυξης ανθρωπίνου Δυναμικού, Εμπορικής ανάπτυξης, για περισσότερα από 25 έτη.

O Κώστας έχει εργαστεί στην Ανάπτυξη Ανθρωπίνων Πόρων σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα ανάπτυξης στελεχών και coaching στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Ηταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή προγραμμάτων αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού σε 25 χώρες για την Coca Cola Hellenic.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και ΜΒΑ σε Μάρκετινγκ και συνεργάζεται με την VK PREMIUM από το 2008.

Φωτεινή Μακραδήμα

Διευθύντρια Επενδυτικών Προγραμμάτων


Η Φωτεινή εξειδικεύτηκε σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην επεξεργασία και διαχείριση επιχειρησιακών πλάνων και μελετών σκοπιμότητας.

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Deree College με ειδίκευση στα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά.

Εργάζεται στη VK PREMIUM από το 2010 ως υπεύθυνη του τμήματος επενδυτικών προγραμμάτων.

Γεωργία Μούτσου

Σύμβουλος Επενδυτικών Προγραμμάτων


Η Γεωργία είναι υπεύθυνη για την υποβολή και διαχείριση προτάσεων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της ΕΕ.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον κατασκευαστικό τομέα ως μελετητής και επιβλέπων μηχανικός οικοδομικών έργων.

Από το 2012 έχει ενταχθεί στο μητρώο ελεγκτών δόμησης του ΥΠΕΚΑ.

Διετέλεσε στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υποβολή και διαχείριση φακέλων ΕΣΠΑ, μία από τις κύριες δραστηριότητες της VK PREMIUM.

Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Νίκος Μήτσουρας

Senior Consultant, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ


O Νίκος διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, σε αγορές καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η L’ Oreal, η Pepsico Foods, η Coca Cola Hellenic, η Heineken, καθώς επίσης και σε Ελληνικές εταιρείες, εισηγμένες και startups.

Ειδικεύεται στο καταναλωτικό και εταιρικό Μάρκετινγκ, στο Trade Μάρκετινγκ στη διαχείριση των Πωλήσεων και στο Route To Market..

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Σπουδών και ΜΒΑ από το Manchester Business School, στη Μ. Βρετανία.

Αντώνης Αντωνιάδης

Senior Consultant, Logistics


Ο Αντώνης έχει εργαστεί για περισσότερα από 20 έτη τόσο στη βιομηχανία, όσο και στο χώρο του 3rd party logistics σε θέσεις από Διευθυντής αποθηκών έως και Γενικός Διευθυντής. Εργάστηκε σε εταιρείες όπως ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PLIAS, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ .

Παράλληλα, διατηρεί και την ιδιότητα του συμβούλου επιχειρήσεων σε αντίστοιχα θέματα με ονομαστούς πελάτες όπως SIEMENS, BSH, JTI, ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ, LAMDA DEVELOPMENT, SARMED κ.α.

Έχει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων στον ειδικό τύπο, ενώ πραγματοποιεί εισηγήσεις σε σεμινάρια και συνέδρια με αντίστοιχη θεματολογία.

Το 2010 ίδρυσε στο linkedin το group Greek Logisticians’ Network, το οποίο έχει περίπου 900 μέλη και δραστηριοποιείται στο χώρο του logistics. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και συνεργάζεται με την VK PREMIUM από το 2008.

Θανάσης Μαργέλος

Senior Consultant, Χρηματοοικονομικά


Ο Θανάσης έχει εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια.

Έχει αναλάβει ποικίλες διευθυντικές θέσεις επιχειρήσεων στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έχει εργαστεί ως επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης επί μετοχών σε χρηματιστηριακή εταιρεία.

Αργότερα ανέλαβε διευθυντής επενδυτικών σχέσεων (Investor Relations Officer) στον όμιλο συμμετοχών ΚΛΩΝΑΤΕΞ με σημαντικές συμμετοχές στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας και των τηλεπικοινωνιών, με 33 θυγατρικές σε 4 χώρες των Βαλκανίων και 6 εισηγμένες θυγατρικές στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στη συνέχεια ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος επενδυτικών σχέσεων σε εταιρεία συμβούλων καθοδηγώντας πάνω από 20 εισηγμένες στο ΧΑ εταιρείες από διάφορους κλάδους.

Ο Θανάσης κατέχει πτυχίο Οικονομικών (Αριστοτέλειο Παν/μιο, Θεσ/κη, Ελλάδα) και μεταπτυχιακούς τίτλους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (GDMA) από το Πανεπιστήμιο McGill και Χρηματοοικονομικών (MSc Finance) από το Πανεπιστήμιο Concordia, Μόντρεαλ, Καναδά.

O Θανάσης εντάχθηκε στο δυναμικό της VK PREMIUM το 2014 ως ανώτερος σύμβουλος.

Νικόλας Διάκαρης

Senior Consultant, Παραγωγή


Ο Νικόλας είναι Διοικητικό στέλεχος με μακρόχρονη εμπειρία στις Παραγωγικές Διαδικασίες Βιομηχανίας Τροφίμων.

Επί 18 έτη εργάστηκε στην Tetra Pak ηγετική εταιρία στη συσκευασία υγρών τροφίμων.

Κατόπιν διετέλεσε Διευθυντής Εργοστασίου στην αρτοβιομηχανία Κατσέλης (6 έτη) και Διευθυντής Εργοστασίου στην εταιρία Plaza παραγωγής και εμπορίας προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης.

Η εμπειρία του συμπυκνώνεται στην ικανότητά του να εφαρμόζει συστήματα Διαρκούς Βελτίωσης και Λιτής παραγωγής με τα ανάλογα θετικά οικονομικα αποτελέσματα.

Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Συντήρησης Αεροσκαφών από το Northrop University των ΗΠΑ καθώς και ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School.

Powered by 360web.gr 360web.gr 360web.gr 360web.gr 360web.gr vkpremium Business consultants