Συμμετέχουμε στην ΧΕΝΙΑ 2022, την έκθεση θεσμό για τον ξενοδοχειακό & τουριστικό κλάδο

H VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων συμμετείχε δυναμικά στην έκθεση Xenia, την premium εμπορική έκθεση που αποτελεί το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας μας.

Από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου περισσότεροι από 500 εκθέτες συμμετείχαν στην ΧΕΝΙΑ 2022, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό event και πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας.

Ο ελληνικός τουρισμός δείχνει όχι μόνο ότι κέρδισε το στοίχημα για το 2022, αλλά και ότι έχει τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη.

Οι προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη το 2023, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των τουριστικών επιχειρήσεων.

Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης), για την κατασκευή/επέκταση, για την πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε στον ξενοδοχειακό κλάδο κορυφαίες ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες θα συντελέσουν στη βιώσιμη ανάτυξη και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Στο περίπτερό μας (Hall 2, Stand Ε26) είχαμε πολλές ουσιαστικές συναντήσεις όπου διερευνήσαμε τις ανάγκες της επιχείρησής και προτείναμε τα κατάλληλα αναπτυξιακά προγράμματα, όπως:


Η ομάδα μας στη XENIA

Η ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων μας θα σας υποδεχτεί στο premium περίπτερό μας για να σας πληροφορήσει για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας και μαζί θα αναζητήσουμε τις καλύτερες επιλογές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

CAPTCHA image

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση