Συμμετέχουμε στην ΧΕΝΙΑ 2022, την έκθεση θεσμό για τον ξενοδοχειακό & τουριστικό κλάδο

Συμμετέχουμε στην ΧΕΝΙΑ 2022, την έκθεση θεσμό για τον ξενοδοχειακό & τουριστικό κλάδο

H VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων συμμετέχει δυναμικά στην έκθεση Xenia, την premium εμπορική έκθεση που αποτελεί το σημείο συνάντησης των εκπροσώπων του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου της χώρας μας.

Από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 28 Νοεμβρίου περισσότεροι από 500 εκθέτες συμμετέχουν στην ΧΕΝΙΑ 2022, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο εκθεσιακό event και πυλώνα της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας.

Ο ελληνικός τουρισμός δείχνει όχι μόνο ότι κέρδισε το στοίχημα για το 2022, αλλά και ότι έχει τεράστιες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη.

Οι προσδοκίες για ακόμα μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη το 2023, καθιστούν επιτακτική ανάγκη την ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των τουριστικών επιχειρήσεων.

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο μας για να σας ενημερώσουμε για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης) για την κατασκευή/επέκταση, για την πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον ξενοδοχειακό κλάδο κορυφαίες ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες θα συντελέσουν στη βιώσιμη ανάτυξη και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Επισκεφθείτε το περίπτερό μας (Hall 2, Stand Ε26) για να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα, όπως:

Θα χαρούμε να σας δούμε στο Hall 2, Stand Ε26 και να συζητήσουμε τα επενδυτικά σας σχέδια!


Η ομάδα μας στη XENIA

Η ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων μας θα σας υποδεχτεί στο premium περίπτερό μας για να σας πληροφορήσει για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί η επιχείρησή σας και μαζί θα αναζητήσουμε τις καλύτερες επιλογές που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Σας περιμένουμε!


Ημέρες & Ώρες λειτουργίας της έκθεσης XENIA (Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo)

Σάββατο 26 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 19:00

Κυριακή 27 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 19:00

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, από 10:00 έως 18:30Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

CAPTCHA image

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση