4+1 λόγοι για να κατασκευάσετε το e-shop σας σήμερα

4+1 λόγοι για να κατασκευάσετε το e-shop σας σήμερα

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται συνεχώς και όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους διαδικτυακά. Στη σύγχρονη εποχή οι καταναλωτές, προτού προβούν σε μια αγορά, αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο για το προϊόν που τους ενδιαφέρει, ερευνούν την αξιοπιστία του καταστήματος και όταν ικανοποιηθούν από την έρευνά τους, επιλέγουν να πραγματοποιήσουν την αγορά διαδικτυακά και ξεκούραστα. Έτσι, τα φυσικά καταστήματα που δεν συμβαδίζουν με τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής δεν επωφελούνται από ένα επιπλέον κανάλι πωλήσεων.

Τα 4 κυριότερα πλεονεκτήματα που έχει το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι τα εξής:

  • Αγορές 24/7: Το e-shop επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να βλέπουν τα προϊόντα και να προβαίνουν σε αγορές ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν το φυσικό κατάστημα είναι κλειστό. Αυτό καθιστά τις αγορές ευκολότερες για τους πελάτες και αυτό το είδος προσβασιμότητας είναι ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση.
  • Δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια: Τα φυσικά καταστήματα απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό-στόχο που θα παρευρεθεί στην τοπική αγορά. Αντιθέτως, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει τα προϊόντα του σε ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, διευρύνεται το πελατολόγιο και αυξάνονται τα έσοδα της επιχείρησης.
  • Στρατηγικές αποφάσεις: Το e-shop καταγράφει αυτόματα τα προϊόντα που πωλούνται, όσα προσελκύουν πολλούς επισκέπτες, τον τζίρο της επιχείρησης, καθώς και τα χαρακτηριστικά των πελατών. Αναλύοντας τις πληροφορίες αυτές, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπορική πολιτική και να διαμορφώσετε τη στρατηγική για τα επόμενα βήματα της επιχείρησης σας.
  • Μεγάλη μείωση διαφημιστικού κόστους: Αρκεί μία εύχρηστη και σύγχρονη διαδικτυακή βιτρίνα, την οποία θα ανανεώνεται με νέα προϊόντα, προκειμένου να προσελκύσει τους online πελάτες σας.


+1 Λόγος για να κατασκευάσετε το e-shop σας σήμερα!

Αν ανήκετε στον κλάδο του λιανεμπορίου σας ταιριάζει η επιδότηση του ΕΣΠΑ e-λιανικό. Το επιδοτούμενο πρόγραμμα στηρίζει τις επιχειρήσεις που διαθέτουν κατάστημα λιανικής πώλησης και θέλουν να δημιουργήσουν ή να αναβαθμίσουν το e-shop τους. Η επιδότηση θα καλύπτει το 100% των δαπανών κατασκευής του e-shop έως 5.000€.

Κατάσταση προγράμματος: Έληξε

Δυνατότητα υποβολής ένστασης παρέχεται σε όσες επιχειρήσεις απορρίφθηκαν από το πρόγραμμα e-λιανικό.

Δικαιούχοι της Δράσης είναι επιχειρήσεις:

  • Υφιστάμενες, εφόσον έχουν συσταθεί έως και την 30/09/2019
  • Νεοσύστατες, εφόσον έχουν συσταθεί από 1/10/2019 μέχρι την ημερομηνία προκήρυξης της Δράσης.
  • Να έχουν το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ είτε ως ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.
  • Διατηρούν φυσικό κατάστημα
  • Ανέστειλαν τη λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά

Δεν απαιτείται πλέον η εκ των προτέρων υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς στις επιχειρήσεις θα δοθεί χρόνος έξι (6) μηνών αφού ενταχθούν, για να υλοποιήσουν το έργο τους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα και τις επιδοτούμενες δαπάνες εδώ: https://www.vkpremium.gr/espa-e-lianiko-2os-kyklos-aitiseon-gia-epidotisi-eos-5-000-e-gia-tin-dimiourgia-i-anavathmisi-e-shop/


Επικοινωνήστε σήμερα με έναν σύμβουλο της VK PREMIUM, για να σας βοηθήσουμε να κατασκευάσετε το e-shop σας. Καλέστε μας: 210-6835560