Κάθε χρονιά το Delphi Economic Forum προσελκύει πολιτικούς, οικονομικούς, επιχειρηματικούς, ακαδημαϊκούς και άλλους ηγέτες σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις αναδυόμενες προκλήσεις, να επηρεάσει τις εθνικές και περιφερειακές ατζέντες και να προωθήσει βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές ανάπτυξης για την Ευρώπη, την ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο και την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum που έγινε στις 10-13 Απριλίου 2024 στην ιστορική πόλη των Δελφών, πραγματοποίηθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες και δυναμικές συζητήσεις για την κατάσταση και το μέλλον των κοινωνιών μας με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων της Πολιτικής, των Επιχειρήσεωv, της Διπλωματίας και της Κοινωνίας των Πολιτών!

Συμμετείχαμε 9o Delphi Economic Forum

Ο CEO της VK PREMIUM, Κώστας Βαμβακάς, συμμετείχε ως ομιλητής στο φετινό Delphi Economic Forum, παρουσιάζοντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν για την χρηματοδότηση βιώσιμων επενδύσεων στην Ελλάδα.  

Στο πάνελ με θέμα: “Maximizing the impact of RRF, NSRF, and Strategic Investments” ο κ. Βαμβακάς παρουσίασε τα επενδυτικά κίνητρα που είναι διαθέσιμα για την ενίσχυση επιχειρηματικών σχεδίων σε καίριους τομείς, όπως ο τουρισμός, οι επιστήμες υγείας, οι τεχνολογίες πληροφορικής, η εφοδιαστική αλυσίδα, η μεταποίηση κ.α.


Επιπλέον παρουσιάστηκαν, ενδεικτικά, περιπτώσεις επενδύσεων οι οποίες έχουν λαβει έγκριση για σημαντικές επιχορηγήσεις ή φορολογικές απαλλαγές. 

Η VK PREMIUM είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχή έγκριση και απονομή των υψηλότερων χρηματικών επιχορηγήσεων στα επενδυτικά σχέδια των πελατών της. 

Για παράδειγμα η VK PREMIUM υποστήριξε με επιτυχία την έγκριση της επιδότησης ύψους 25 εκατ. ευρώ μιας επένδυσης 99,8 εκατ. ευρώ από την ελληνική βιομηχανία χαρτιού Intertrade A.E.  

Στο ίδιο πλαίσιο επενδυτικών κινήτρων, η VK PREMIUM υποστήριξε επίσης την έγκριση της επιδότησης ύψους 32 εκατ. ευρώ μιας επένδυσης ύψους 83 εκατ. ευρώ του joint venture των εταιρειών βιοτεχνολογίας Orgenesis (NASDAQ: ORGS) & Theracell Advanced Therapies. 


Για τις επενδύσεις στην Ελλάδα υπάρχουν διαθέσιμες τέσσερεις μορφές σημαντικών επενδυτικών κινήτρων:  

  • Το Πλαίσιο των Στρατηγικών Επενδύσεων & η αδειοδότηση Fast Track 
  • O Αναπτυξιακός Νόμος  
  • Ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF)  
  • Τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα


Η VK PREMIUM διαθέτει ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων επενδυτικών συμβούλων για να σας ενημερώσουν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί η κάθε επιχείρηση.

Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

CAPTCHA image

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση

[/one]