Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της VK PREMIUM στην Food expo 2024

Συμμετέχουμε στην Food expo 2024 - Σας περιμένουμε!

H VK PREMIUM συμμετείχε στην έκθεση FOODEXPO2024, που πραγματοποιήθηκε στις 9 – 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo.

Πάνω από 35.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης από την Ελλάδα και από άλλες χώρες, ανακάλυψαν από κοντά πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά από 1.300 εκθέτες, πραγματοποίησαν ουσιαστικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους τους και φυσικά έκλεισαν επικερδείς συμφωνίες.

Η έκθεση εδώ και 10 χρόνια αντιπροσωπεύει με το καλύτερο τρόπο τον δυναμικό κλάδο των τροφίμων και ποτών σε διεθνές επίπεδο.

Στα περίπτερα των εκθετών αναδείχτηκαν νέα προϊόντα αλλά και τάσεις που διαμορφώνουν μία συνολική εικόνα για το μέλλον του κλάδου.

Στη FOOD EXPO 2024, 1.300 ηγέτες της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας Food & Beverage, παρουσίασαν τα προϊόντα τους, δημιουργώντας την πιο αξιόπιστη αγορά στον παγκόσμιο χάρτη τροφίμων και ποτών, για πελάτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Στο περιπτερό μας D32 στο Hall 2,  για να σας ενημερώσουμε για όλα τα ενεργά και αναμενόμενα επιδοτούμενα προγράμματα.

Οι επισκέπτες στο περίπτερό μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί μας τα επενδυτικά τους σχέδια και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα, όπως:


Συμμετοχή της VK PREMIUM στην Food Expo 2024


Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση