Ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσετε αν εμπιστευθείτε έναν σύμβουλο επιχειρήσεων

Μη επιστρεπτέα επιδότηση ΕΣΠΑ για τις startup επιχειρήσεις του "Elevate Greece"

“Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων κάνουν πολλά παραπάνω από το να δίνουν απλά συμβουλές”


Αλλά γιατί να απευθυνθώ σε έναν σύμβουλο επιχειρήσεων;

Ένα είναι αδιαπραγμάτευτο, ότι θέλετε η επιχείρησή σας να μπορεί να σταθεί ή ακόμα καλύτερα να υπερτερεί έναντι των ανταγωνιστών σας. Δεν έχει σημασία αν ξεκινάτε τώρα ή η επιχείρηση σας έχει ξεκινήσει δέκα χρόνια πριν. Το παιχνίδι του ανταγωνισμού δεν το κερδίζει απαραίτητα η παλαιότερη επιχείρηση αλλά η επιχείρηση που συνεχώς εξελίσσεται και επενδύει στην αναπτυξιακή στρατηγική.

Ακριβώς την παραπάνω ανάγκη εξυπηρετεί ο ρόλος του συμβούλου επιχειρήσεων. Ένας έμπειρος και ικανός σύμβουλος θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάθε είδους πρόκληση με στρατηγικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Τι θα κερδίσετε πρακτικά από την συνεργασία σας με έναν σύμβουλο επιχειρήσεων:

  • Εξοικονόμηση χρόνου: Ένας έμπειρος σύμβουλος επιχειρήσεων γνωρίζει τις καλύτερες πρακτικές για να προσεγγίσει το αίτημα σας. Για παράδειγμα θέλετε να βελτίωσετε την απόδοση του τμήματος πωλήσεων, να μειώσετε το κόστος παραγωγής ή να πραγματοποιήσετε κάποιες στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ. Ο σύμβουλος που προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές γνωρίζει ακριβώς πως να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα στρατηγικό πλάνο ενεργειών  με βάσει την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει μέσω παρόμοιων συνεργασιών και έργων.

 

  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες:  οι σύμβουλοι επιχειρήσεων συνεργάζονται με ποικιλία επιχειρήσεων, επομένως έχουν ευρύτερη και βαθύτερη γνώση των επιχειρηματικών τάσεων, των προκλήσεων και των νέων τεχνολογιών και διαδικασιών που υπάρχουν. Όλη αυτή η γνώση είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρξει εσωτερικά στην επιχείρησή σας. Χωρίς αυτή τη γνώση πως θα σχεδιάσετε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό πλάνο που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας;

 

  • Προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες: Οι σύμβουλοι δεν προσφέρουν μόνο μία λύση αλλά οι υπηρεσίες τους πάντα προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τους στόχους του πελάτη. Για παράδειγμα, ένας σύμβουλος επιδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ θα σας προτείνει τα προγράμματα χρηματοδότησης για τα οποία η επιχείρησή σας είναι επιλέξιμη και έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας και έτοιμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το επιδοτούμενο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχετε. 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και θα σας λύσουμε κάθε απορία! 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6835560

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να συζητήσουμε πως μπορούμε να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας καθώς και να σας ενημερώνουμε άμεσα & δωρεάν, για τα επιδοτούμενα προγράμματα που σας ταιριάζουν. 

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση