Ομιλία του CEO της VK PREMIUM στο συνέδριο Cannabis Business Europe 2019, 7 Νοεμβρίου, Κολωνία

Ο Κώστας Βαμβακάς, Διευθύνων Σύμβουλος της V.K. PREMIUM, θα είναι ομιλητής κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Cannabis Business Europe 2019 στην Κολωνία (Γερμανία), παρουσιάζοντας τις ευνοϊκές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα για την φαρμακευτική κάνναβη.
Προσκεκλημένοι από τουλάχιστον 14 διαφορετικές χώρες, αναμένεται να μιλήσουν στο φετινό συνέδριο Cannabis Business Europe 2019, με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην αναπτυσόμενη ευρωπαϊκή αγορά ιατρικής κάνναβης.

Ομίλία με τίτλο “Επιχειρηματικές Ευκαιρίες και Νομικό πλαίσιο για την ανάπτυξη της φαρμακευτικής Κάνναβης στη Ελλάδα” στο Cannabis Business Europe 2019

Ο κ. Κ.Βαμβακάς στην ομιλία του θα παρουσιάσει τους λόγους που η Ελλάδα είναι ιδανική για επενδύσεις στην φαρμακευτική κάνναβη, καλύπτοντας θέματα όπως:

  • Η Ελλάδα ως Ευρωπαϊκό κέντρο καλλιέργειας & επεξεργασίας για προϊόντα ιατρικής κάνναβης
  • Το Ευνοϊκό νομοθετικό καθεστώς και τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, δημιουργούν στην Ελλάδα ένα ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον για την ανάπτυξη φαρμακευτικής κάνναβης.

Δείτε εδώ την ατζέντα για το συνέδριο Cannabis Business Europe 2019

Ομιλία του CEO της VK PREMIUM στο συνέδριο Cannabis Business Europe 2019,

 

Η VK PREMIUM στα πλαίσια των υπηρεσιών της, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη των επενδύσεων φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα.
Η αγορά φαρμακευτικής κάνναβης υπόκειται σε ραγδαίες και ριζικές αλλαγές. Εκτιμάται ότι ο παγκόσμιος κύκλος εργασιών για την φαρμακευτική κάνναβη αναμένεται να είναι τετραπλός τα επόμενα τρία χρόνια.
Επιπλέον, σύμφωνα με το European Prohibition Partners European Cannabis Report, μέχρι το 2028 η αξία της ελληνικής αγοράς ιατρικής κάνναβης θα φτάσει τα 900 εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, το Cannabis Business Europe 2019 θα παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές σε θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της βιομηχανίας, τη νομοθεσία, τις επενδυτικές ευκαιρίες, την παραγωγή, τη διανομή και την επιχειρηματική στρατηγική στην Ευρωπαϊκη αγορά.

Το τμήμα VK Medical Cannabis της VK PREMIUM έχει μεγάλη εμπειρία τόσο στην ανάπτυξη αδειών όσο και στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχεδίων φαρμακευτικής κάνναβης και παρέχει υπηρεσίες όπως:

  • Εκπόνηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) και Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) για φαρμακευτική κάνναβη.
  • Τεχνική έκθεση του φορέα στην οποία τεκμηριώνεται ότι η δυναμικότητα της μεταποιητικής μονάδας επεξεργασίας της κάνναβης είναι επαρκής για την αξιοποίηση/διαχείριση της παραγόμενης ποσότητας της καλλιεργούμενης στην εγκατάσταση φαρμακευτικής κάνναβης.
  • Υποστήριξη στην προετοιμασία του φακέλου (συγκέντρωση των δικαιολογητικών κ.α.) για την έκδοση της έγκρισης εγκατάστασης και άδειας λειτουργίας εγκατάστασης φαρμακευτικής κάνναβης.
  • Ενημέρωση για τη πρόοδο των αιτήσεων και τη πορεία των αδειοδοτήσεων των συγκεκριμένων αιτήσεων που έχουν υποβληθεί.
  • Καθοδήγηση για τυχόν αλλαγές- τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στις υποβληθείσες αιτήσεις.
  • Συντονισμός συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες για ενημέρωση και διευθέτηση διαφόρων θεμάτων που πιθανόν να προκύπτουν.