Μέλος ΣΕΤΕ

Η VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων εντάχθηκε ως επίσημο μέλος στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) συμβάλλοντας καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Ως επίσημο μέλος του ΣΕΤΕ:

  • Συμμετέχουμε σε συμβούλια, συναντήσεις, εκδηλώσεις και γενικές συνελεύσεις του Συνδέσμου, προωθώντας τις απόψεις μας προς την Κυβέρνηση και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα
  • Δικτυωνόμαστε και συνεργαζόμαστε με άλλες επιχειρήσεις και φορείς, διακρίνοντας τις ανάγκες της αγοράς και επιδιώκοντας την κάλυψή τους μέσα από χρηματοδοτικά κίνητρα
  • Έχουμε πρόσβαση στα αρχεία, στη βιβλιοθήκη, σε μελέτες και έρευνες του ΣΕΤΕ, διευρύνοντας τις γνώσεις μας και τη τεχνογνωσία μας

Με τη συμμετοχή μας στο σημαντικό αυτό τουριστικό οικοσύστημα προσδοκούμε ότι με την γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο των αναπτυξιακών προγραμμάτων, θα συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη του επιχειρήσεων του Ελληνικού τουρισμού. Είμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση και σε κάθε επενδυτή να τον συμβουλεύσουμε και να τον καθοδηγήσουμε στην αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων, που θα ενισχύσουν την επιχείρησή του και να συμβάλλουν στην βελτίωση των υποδομών και του εξοπλισμού της.


O ΣΕΤΕ στηρίζει και προωθεί συνολικά τις θέσεις του ελληνικού τουρισμού, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΕΤΕ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη στρατηγική ενδυνάμωση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και κατ΄επέκταση της εθνικής οικονομίας. Επίσης, παρεμβαίνει για την άρση τυχόν εμποδίων ή αντικινήτρων για τη δημιουργία ενός φιλικού οικονομικού περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις. Παράλληλα, παροτρύνει την Πολιτεία, ώστε να λάβει μέτρα διευκόλυνσης της υλοποίησης επενδύσεων, ενώ θέτει τις προϋποθέσεις για να παραμείνει σε αναπτυξιακή τροχιά ο ελληνικός τουρισμός.

Αποστολή του ΣΕΤΕ και κατ’ επέκταση της VK PREMIUM είναι η συνεχής ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού και η διαμόρφωση ευνοϊκότερου περιβάλλοντος για την ανάπτυξη του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας.


H VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων συμβάλλει καθοριστικά στο αναπτυξιακό μέλλον των επιχειρήσεων. Με 16 χρόνια εμπειρίας και σχεδόν 98% επιτυχία στην υποβολή αιτήσεων, διερευνά τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες των επιχειρήσεων για επενδυτικά κίνητρα. 

Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε μια διερευνητική συνάντηση με τους εξειδικευμένους συμβούλους της VK PREMIUM, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Πίνακας Περιεχομένων

Φόρμα Επικοινωνίας

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση