‘Εως 14/02/2020 παράταση Υποβολής Αιτήσεων «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» – Καθεστώς Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016

ωφέλη από την συνεργασία με τον σύμβουλο Επιχειρήσεων στις σύγχρονες συνθήκες αγοράς

Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εξέδωσε ανακοίνωση για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016.

Ως νέα καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων Υπαγωγής στο καθεστώς ορίζεται η Παρασκευή 14/2/2020. Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων εξέδωσε ανακοίνωση για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο καθεστώς «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου.

Η σχετική απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς και την επιλεξιμότητα της επιχείρησής σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα προαξιολόγησης

[contact-form-7 id=”7541″ title=”ΚΑΘΕΣΤΩΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΝΟΜΟΥ _copy”]