Η VK PREMIUM συμμετείχε στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ποτού και φαγητού, τη FoodExpo 2017, που έλαβε χώρα στις 18-20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο.

Η έκθεση προσέλκυσε 60.000 επισκέπτες επιχειρηματίες από κάθε γωνιά του πλανήτη, εδραιώνοντας έτσι τη θέση της ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς.

Το περίπτερο της VK PREMIUM στο Hall 2 -με τα διεθνή περίπτερα της έκθεσης- ανάμεσα σε περίπτερα με προϊόντα και γεύσεις από όλο τον κόσμο, ενημέρωνε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που την επισκέφτηκαν για τη δυνατότητα εξαγωγών στις χώρες του Αζερμπαϊτζάν, Ιράν και Καζακστάν αλλά και τους πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης των επιχειρήσεών τους μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν έντονο για τις εξαγωγές στις χώρες της Κασπίας θάλασσας, χώρες ιδιαιτέρως αναπτυσσόμενες επιχειρηματικά και βιοτικά, στις οποίες η VK PREMIUM κατέχει εμπειρία και έχει εδραιώσει συνεργασίες στον επιχειρηματικό κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Τα ελληνικά προϊόντα ξεχωρίζουν σε ποιότητα και ζήτηση στις χώρες του εξωτερικού και αυτό τα καθιστά ανταγωνιστικά, δίνοντας έτσι την προοπτική στους έλληνες παραγωγούς να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους εκτός συνόρων και να αναπτύξουν την επιχειρηματικότητά τους περαιτέρω. Η VK PREMIUM στέκεται αρωγός στο εγχείρημα αυτό μέσω μίας ολοκληρωμένης προϊοντικής έρευνας αγοράς και μίας στοχευμένης καθοδήγησης του έλληνα παραγωγού και επιχειρηματία για τις διαδικασίες και τακτικές που πρέπει να ακολουθήσει για να επιτύχει στις νέες αγορές.

Η εμπειρία που αποκομίστηκε από την FoodExpo 2017 ήταν ανεκτίμητη εκατέρωθεν τόσο για τη VK PREMIUM που είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και εμπειρίες με τους έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες για τις ανάγκες και τα σχέδιά τους, τόσο και για τους επισκέπτες της που κατάφεραν μέσω της εμπειρίας της VK PREMIUM να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.