Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στην FOOD EXPO, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην N.A. Ευρώπη

FOODEXPO

Η FOOD EXPO 2022 έριξε αυλαία με τεράστια επιτυχία!

28.600 Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης πραγματοποίησαν εκατοντάδες εποικοδομητικά ραντεβού με τους 1.200 Έλληνες και ξένους εκθέτες.

Με μεγάλη επιτυχία η VK PREMIUM υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, συνεργατών και φίλων στο περίπτερό της στην FOOD EXPO 2022, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην ΝΑ Ευρώπη, η οποία πραγματοποιήθηκε 12 – 14 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

food expo

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων της VK PREMIUM πραγματοποίησε πολυάριθμες συναντήσεις με επιχειρηματίες και επενδυτές, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την υποστήριξη των επενδυτικών τους έργων. Το ΕΣΠΑ 2021-2027, ο Αναπτυξιακός Νόμος και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προσφέρουν ενισχύσεις με τη μορφή επιδοτήσεων και δανείων με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μπορούν να ωφελήσουν επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας.

Τα αναμενόμενα προγράμματα προβλέπεται ότι θα προσφέρουν χρηματοδοτικά κίνητρα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών. Είναι μεγάλη μας χαρά να καθοδηγούμε επιχειρηματίες και επενδυτές στα επιχειρηματικά τους σχέδια και συμβάλλουμε ενεργά στην πραγματοποίησή τους”, δήλωσε με αισιοδοξία ο κ. Κώστας Βαμβακάς, Διευθύνων Σύμβουλος της VK PREMIUM.

H VK PREMIUM Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων συμβάλλει καθοριστικά στο αναπτυξιακό μέλλον των επιχειρήσεων. Με 15 χρόνια εμπειρίας και σχεδόν 98% επιτυχία στην υποβολή αιτήσεων, διερευνά τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες των επιχειρήσεων για επενδυτικά κίνητρα. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023!


Εάν επιθυμείτε να προγραμματίσετε μια διερευνητική συνάντηση με τους εξειδικευμένους συμβούλους της VK PREMIUM, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση