Η VK PREMIUM χορηγός στο 1ο συνέδριο Energizing Greece

H VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων συμμετείχε ως χορηγός – Μain Contributor στο συνέδριο «Energizing Greece», που πραγματοποιήθηκε στις 23/11, συμβάλλοντας ενεργά στο όραμα για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος, του οποίου αποστολή είναι να αναδειχθούν οι αναπτυξιακές δράσεις στην Ελλάδα και να ενισχυθεί η ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας. Η πρωτοβουλία αυτή και κατ’ επέκταση οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 13 Περιφέρειες, θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας μας μέσω από καινοτόμες προσπάθειες και επενδύσεις.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε ως χορηγοί στην εκδήλωση του Energizing Greece. Είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση, η οποία στοχεύει στην ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας, στον μετασχηματισμό και στην ανάπτυξη μέσω των επενδύσεων“, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Βαμβακάς, Founder & CEO της VK PREMIUM. Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλες τις δηλώσεις του.


Μάλιστα, τόνισε πως τα επόμενα χρόνια αναμένεται πληθώρα χρηματοδοτικών προγραμμάτων που θα δημιουργήσουν ευνοϊκό κλίμα για επενδύσεις και ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων. Τα αναμενόμενα χρηματοδοτικά προγράμματα από το Ταμείο Ανάκαμψης, το νέο Αναπτυξιακό Νόμο, το ΕΣΠΑ 2021-2027 και το πλαίσιο Στρατηγικών Επενδύσεων θα υποστηρίξουν:

  • την ενεργειακή αναβάθμιση,
  • τον ψηφιακό μετασχηματισμό,
  • την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.

Επομένως, προβλέπεται ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις και η ελληνική οικονομία θα στραφούν με ταχείς ρυθμούς σε ένα πράσινο, ψηφιακό και εξωστρεφές μοντέλο και ταυτόχρονα, θα δημιουργηθεί μια δυναμική τροχιά ανάπτυξης.

Η VK PREMIUM διαθέτει εξειδίκευση στα ανωτέρω χρηματοδοτικά εργαλεία και προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις που στοχεύουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και να βελτιώσουν την κερδοφορία τους.


Οι δηλώσεις του κου Βαμβακά, Founder & CEO της VK PREMIUM, στο συνέδριο του Energizing Greece


VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων έχει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην υποβολή φακέλων για ενισχύσεις και αναπτυξιακά προγράμματα με 98% επιτυχία στις εγκρίσεις.

Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις ΕΣΠΑ. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

CAPTCHA image

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση