Συμμετέχουμε στην Food expo 2023 – Σας περιμένουμε!

H VKPREMIUM θα συμμετέχει στην έκθεση FOODEXPO2023, που θα διεξαχθεί στις 18 – 20 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo.

Πάνω από 30.000 επαγγελματίες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο που αναμένεται να επισκεφτούν την FOOD EXPO, το μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη!

Σας προσκαλούμε στο περιπτερό μας D36 στο Hall 2 για να σας ενημερώσουμε για όλα τα ενεργά και αναμενόμενα επιδοτούμενα προγράμματα.

Οι επισκέπτες στο περίπτερό θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί μας τα επενδυτικά τους σχέδια και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα αναπτυξιακά προγράμματα, όπως:Πρόσβαση στην έκθεση

Οδικώς: Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό. Το METROPOLITAN EXPO έχει δύο χώρους στάθμευσης μπροστά από τις δύο εισόδους του.

Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Νίκαια/Μοναστηράκι/Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)

ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών: Απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο μεταφέρει δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 20 λεπτά.


Επικοινωνήστε σήμερα με τη VK PREMIUM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τις ενεργές επιδοτήσεις. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ή να καλέσετε στο 210-6835560.

Φόρμα Επικοινωνίας

* Υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση